45-Keukenachterwanden-secondary

#Printhack: een keukenachterwand waar je 'wauw' tegen zegt

maandag 18 februari 2019

Keukenachterwanden zijn heter dan ooit. Vintage visgraat tegels, houten panelen en metallic tegels zijn nog nooit zo populair geweest. Maar, waarom gaan voor een standaard oplossing? Pak de trend beet, geef er je eigen draai aan en creëer een wandpaneel waar je 'wauw' tegen zegt. In deze #Printhack: een keukenachterwand met je eigen design!

Het idee

Een wonderbaarlijk wandpaneel in je eigen keuken, met je eigen ontwerp! Design je eigen wandpaneel voor in de keuken op dibond of geborsteld aluminium. Dit materiaal poets je heerlijk makkelijk, kit je in één oogwenk op de muur en bestel je precies in de maat die jij wil!

45-Keukenachterwanden-voorbeeld

Wat heb je nodig?

Personaliseer je keuken op de voordeligste manier en met zo min mogelijk benodigdheden. Het enige dat je nodig hebt, is daadwerkelijk een achterwand in je keuken en een tof design voor op je wandpaneel. En verder:

45-Keukenachterwanden-nodig

  1. Een rolmaat
  2. Op maat gemaakt plaatmateriaal met jouw design
  3. Montagekit
  4. Een beetje handigheid (of een paar handige familieleden of vrienden, natuurlijk)

Wat moet je doen?

Om je keuken te sieren met je eigen keukenachterwand doorloop je de volgende stappen.

  1. meet nauwkeurig op hoe groot het wandpaneel voor je keuken wordt.
  2. bestel bedrukt plaatmateriaal (het liefst dibond of geborsteld aluminium) op het exacte formaat dat je nodig hebt.
  3. verdeel montagekit evenredig over de achterkant van je bedrukte plaatmateriaal.
  4. plak de bedrukte pland zorgvuldig op je wand.

Et voila! Je gepersonaliseerde keukenachterwand zit.

Tip: zit je met wandcontactdozen aan de wand waar jij de plaat plaatst? Meet nauwkeurig op waar de wandcontactdoos zit op de plaat en hoe groot hij is. Laat dit formaat vervolgens exact uitsparen, en de keukenachterwand past perfect om je wandcontactdoos.

#Laatzienwiejebent

Heb jij een veel betere #Printhack dan ons wandpaneel? Deel jouw ideeën met onze volgers én win ook nog eens € 100,- drukwerktegoed. Post je idee met #Printhack op social media en win!


  1. #Printhacks

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.