• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe

#Printhack: 3D wanddecoratie met doming stickers

Kevin Metsuplaatste dit bericht inTutorialsMonday, September 25, 2017

Wanddecoratie is de laatste tijd super populair. Je kent vast wel iemand die haar muur beschilderd heeft met een inspirerende tekst. Of een stel dat de muren van hun babykamer omgetoverd heeft tot kinderparadijs. Maar die inspirerende tekst of toffe muurschildering blijft niet voor altijd leuk. De oplossing? Doming stickers! In deze #Printhack laten wij je zien hoe je makkelijk en met coole print mooie 3D wanddecoratie creëert.

Wat heb je nodig?

Je eigen creativiteit, een lege muur en onze website is alles wat je nodig hebt. Maak een vet ontwerp, upload het ontwerp en laat het op doming stickers drukken. Meer hoef je er niet voor te doen (alleen nog even die doming stickers op je muur plakken dan, maar dat is een fluitje van een cent)!

Printhack14 featured-nodig

Kunstige muur

In plaats van een ingelijst schilderij, kun je van (een deel van) je muur een kunstwerk maken. Ga voor abstracte kunst door de doming stickers in bepaalde kleuren en vormen te plakken. Dit oogt stijlvol en minimalistisch.

Printhack14 secondary

Ook voor de kids

In de kinderkamer kun je een toffe 3D creatie maken met ronde doming stickers in een thema. Laat op elke doming sticker bijvoorbeeld een Disneyfiguur drukken en plak deze naast elkaar. Is je kind erop uitgekeken? Dan kun je de stickers gewoon weer van de muur afhalen. Iets wat nét iets moeilijker wordt bij die mooie muurschildering.

Kinderkamer

Laat je logo shinen

Ook op het kantoor of bij beurzen is het een slim idee om doming stickers te gebruiken. Je merk valt op met de shiny 3D stickers. Bekleed een wand met jouw logo of in de kleuren van je huisstijl. Je kunt je logo op een tegel plakken, of ervoor kiezen de hele wand te voorzien van jouw logo. Het resultaat mag er zeker zijn!

Printhack14 Printdeal-NL

Ga jij jouw muur ook pimpen met 3D wanddecoratie naar aanleiding van deze #Printhack? Vergeet dit dan niet met ons te delen, wij zijn erg benieuwd! Stuur een foto in met #laatzienwiejebent en wie weet levert je domingmuur ook nog € 100,- drukwerktegoed op.


  1. #Printhacks
  2. #Stickers
Kevin Metsu

Content Marketeer

Lees meer van Kevin Metsu
Klantenservice