Printhack14 secondary

#Printhack: 3D wanddecoratie met doming stickers

zondag 24 september 2017

Wanddecoratie is de laatste tijd enorm populair. Je kent wellicht wel iemand die zijn of haar muur beschilderd heeft met een inspirerende tekst. Of een koppel dat de muren van hun babykamer omgetoverd heeft tot kinderparadijs. Maar die inspirerende tekst of toffe muurschildering blijft niet voor altijd leuk. De oplossing? Doming stickers! In deze #Printhack laten wij je zien hoe je gemakkelijk en met een coole print mooie 3D wanddecoratie creëert.

Wat heb je nodig?

Je eigen creativiteit, een lege muur en onze website is alles wat je nodig hebt. Maak een blits ontwerp, upload je artwork en laat het op doming stickers drukken. Meer hoef je er niet voor te doen (alleen nog even die doming stickers op je muur plakken dan, maar dat is een fluitje van een cent)!

Printhack14 featured-nodig

Kunstige muur

In plaats van een ingekaderde schilderij, kan je van (een deel van) je muur een kunstwerk maken. Ga voor abstracte kunst door de doming stickers in bepaalde kleuren en vormen te plakken. Dit oogt stijlvol en minimalistisch.

Printhack14 secondary

Ook voor de kids

In de kinderkamer kun je een toffe 3D creatie maken met ronde doming stickers in een thema. Laat op elke doming sticker bijvoorbeeld een Disneyfiguur drukken en plak deze naast elkaar. Is je kind erop uitgekeken? Dan kan je de stickers gewoon weer van de muur afhalen. Iets wat nét iets moeilijker wordt bij die muurschildering.

Kinderkamer

Laat je logo 'shinen'

Ook op het kantoor of bij beurzen is het een slim idee om doming stickers te gebruiken. Je merk valt op met de 'shiny' 3D stickers. Bekleed een wand met jouw logo of in de kleuren van je huisstijl. Je kan je logo op een tegel plakken, of ervoor kiezen de hele wand te voorzien van jouw logo. Het resultaat mag er zeker zijn!

Printhack14 Printdeal-NL

Ga jij je muur ook pimpen met 3D wanddecoratie naar aanleiding van deze #Printhack? Vergeet dit dan niet met ons te delen, wij zijn erg benieuwd! Stuur een foto in met #laatzienwiejebent en wie weet levert je domingmuur ook nog € 100,- drukwerktegoed op.


  1. #Printhacks
  2. #Stickers

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.