secondary printdealklaslokaal-kersttrui-online-ontwerpen

Printdeal klaslokaal: je eigen kersttrui ontwerpen in de online editor

maandag 7 november 2022

Stel je voor: je wil je eigen kersttruien ontwerpen voor het komende kerstfeest. Hoe ontwerp en bestel je op tijd voor het grote kerstfeest kersttruien zonder ervaring? Met onze online editor kan je zo je eigen kersttrui ontwerpen en bestellen. Kathy legt je in deze aflevering van het Printdeal klaslokaal uit hoe eigen kersttruien ontwerpen zo gepiept is!

Je eigen kersttrui samenstellen

Je eigen kersttrui ontwerpen en samenstellen begint met het online kiezen van een template in de online editor. We hebben voor jou twaalf templates klaarstaan om uit te kiezen. Denk aan templates die perfect zijn voor vrienden- en familieborrels tot aan knallende bedrijfsfeesten. Kies één van de twaalf templates die je het meest aanspreekt. Bepaal vervolgens de basiskleur van de kersttrui(en). Vul vervolgens in hoeveel truien je wil bestellen en in hoeveel maten. Nu kan je verder met het online ontwerpen van je eigen kersttrui!

Zo kan je je eigen kersttrui ontwerpen

In onze online editor kan je nu aan de slag met je zelfgekozen ontwerp. Tijd om je eigen kersttrui te ontwerpen! Welke elementen van het gekozen template voor je kersttrui pas je aan? Maak geweien langer, of voeg een foto toe en geef bekenden ook een gewei! Pas ook je tekst aan naar wens. Vind je de trui nog wat leeg? Kopieer bestaande elementen zoals bomen. Ben je helemaal ondersteboven van kerst? Draai alles 180 graden voor een echt opvallende kersttrui! Wil je je kersttrui nog meerdere jaren aan? Overweeg om het jaartal achterwege te laten – zo gaat je kersttrui nog jaren mee!

Klaar is je kersttrui: bekijk het voorbeeld!

Een eigen kersttrui ontwerpen in de online editor: je hebt het zo gedaan. Je loopt nog even na of de foto goed in het frame staat en binnen het snijvlak past. Klik hiervoor op ‘Voorbeeld bekijken’. Als alles netjes binnen de marges valt weet je zeker dat jouw eigen ontworpen kersttruien een groot succes zullen zijn.

Nu weet je hoe je makkelijk zelf je eigen kersttruien kan ontwerpen. Wil je deze kerst meer in huis halen dan alleen je eigen kersttruien? Bekijk dan alles voor kerst in de kerstshop.


  1. #Printdeal klaslokaal
  2. #Tutorials
  3. #Kleding bedrukken
  4. #Kerst

kathy-van-loon
Kathy van Loon

Medewerker bestandscontrole

Lees meer van Kathy van Loon

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.