Blog powerbanks Secondary

Powerbanks: wat is de beste powerbank voor mij?

donderdag 31 augustus 2017

Welke powerbank past bij mij

Een telefoon, tablet of smartwatch met een lege batterij staat tegenwoordig gelijk aan een ramp. Direct de reden waarom heel veel mensen het huis niet uit gaan zonder goede powerbank. De mobiele oplader maakt inmiddels deel uit van de spullen die we standaard bij ons dragen. Maar wat is een goede powerbank? De keuzestress is echt. Elk apparaat heeft andere specificaties, dus hoe kies je nu die powerbank die al je apparaten makkelijk oplaadt? In dit blog helpen we je een eindje op weg met de meest voorkomende specs op een rij.

Beeld powerbank 2

Wat is nu de beste powerbank?

Wat een goeie powerbank is, hangt af van hoeveel stroom je vreet. Of nu ja, de apparaten die je bij je draagt. Sms je op de fiets, speel je online poker in de trein en game je hardcore op je tablet? Dan heb je een flinke stroomimpuls nodig. Oftewel, de belangrijkste factor voor het kiezen van de goede powerbank is de capaciteit die je nodig hebt.

milli Ampère per uur

De capaciteit van een goede powerbank wordt uitgedrukt in milli Ampère per uur, oftewel mAh. We zullen er geen hele natuurkundeles van maken, maar in de basis geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe hoger het mAh cijfer, des te vaker kan jij je apparaten opladen zonder dat je powerbank aan de lader moet.

Een powerbank van 20000mAh kan je iPhone gemiddeld 10 keer opladen.

De bovenstaande stelregel is een gemiddelde. Je hebt bijvoorbeeld powerbanks die meerdere apparaten tegelijk opladen, powerbanks op zonne-energie of powerbanksleutelhangers. Al deze verschillende types hebben verschillende specificaties. Check ze dus goed voor je iets bestelt.

Powerbanks voor je smartphone

De capaciteit van een gemiddelde smartphone ligt tussen 2.000 en 3.000 mAh. Alle powerbanks die wij aanbieden hebben een minimale capaciteit van 2.000 mAh. Wil je dat je telefoon een aantal keer is op te laden met een volle powerbank? Ga dan voor een powerbank van 5.000 mAh

Beeld powerbank 1

Powerbanks voor je tablet

Bij een tablet kan je het best kiezen voor een powerbank met echte kracht. Je wil tenslotte geen half opgeladen batterij. Kies voor een powerbank van 7.500 mAh en je zit veilig!

Powerbanks voor je laptop

Je laptop is een krachtig apparaat en waarschijnlijk eis je ook een flinke prestatie van dit apparaat. Zorg dan wel voor voldoende energie! Je gaat ook niet sporten zonder eten. Voor het opladen van je laptop heb je echt een krachtpatser nodig van minimaal 12.500 mAh.

Powerbanks bedrukken

Je kan powerbanks laten bedrukken met verschillende doeleinden. De meest populaire reden om een powerbank te bedrukken is om hem weg te geven als relatiegeschenk. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je topklanten? Kies dan wel een powerbank die bij je bedrijf past. De grootste irritatie bij het ontvangen van een relatiegeschenk is namelijk dat een bedrijf zich hipper voordoet dan het is.

Het personeel is een tweede populaire reden om powerbanks te laten bedrukken. Zo komt je personeel nooit meer zonder energie op werk en voelen zij zich gewaardeerd.

Tot slot kan je natuurlijk gewoon een cool ontwerp hebben, of een sterk merk neer willen zetten. Ook dan is een bedrukte powerbank een mooi promotie item.

Kies jij ervoor om je powerbanks bij ons te laten bedrukken? Doe inspiratie op, maak een mooi ontwerp en wees niet te verlegen om het resultaat met ons te delen!Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.