Blog-oproep-Printhacks-secondary

Laat zien wie je bent met je eigen #Printhack

zondag 20 januari 2019

Slimme printoplossingen voor alledaagse problemen, dat zijn #Printhacks. Met een beetje creativiteit en hele toffe print maak je net dat beetje verschil. Zie jij onze #Printhacks en denk jij: ik heb ook zo’n idee! Of, mijn idee is beter? Dan is dit je kans. Zet je creativiteit in de spotlight, creëer je eigen #Printhack, stuur hem in en maak kans op €100,- drukwerktegoed!

Wat moet je doen?

Om een #Printhack te creëren en kans te maken op de prijs van €100,- drukwerktegoed, volg je gewoon het volgende stappenplan:

  • Stap 1: bedenk een geniale nieuwe toepassing van een product op onze site.
  • Stap 2: werk je #Printhack uit in een afbeelding.
  • Stap 3: maak een eenvoudig stappenplan om de #Printhack uit te voeren.
  • Stap 4: mail je #Printhack naar printhack@printdeal.be of post hem op sociale media, vermeldt ons et voeg #Printhack toe!

Sla aan het hacken, begin te ontwerpen en durf te designen! Om je wat op gang te helpen hebben wij een aantal toppers voor je op een rij gezet:

Branding

Verpakkingen beschermen je pakketjes, maar kunnen tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring voor je klant creëren. Een indrukwekkende verpakking vergroot de kans dat de ontvanger je post daadwerkelijk opent. Voer je huisstijl door in je verpakking en zet een ijzersterke branding neer! Printhack37 featured

Decoratie

Combineer functioneel met creatief én stijlvol met strak: creëer je eigen paneelgordijnen! Perfect om ruimtes te scheiden, een werkplek op te frissen en creativiteit te brengen. Ga jij bloeien van bloemen? Kies dan voor een paneelgordijn met een orchidee. Zegt jouw hooikoorts nu; nee!? Creëer een opvallend paneelgordijn met motief of scheid ruimtes met je eigen logo. Printhack39 featured2

Productaanpassing

Een origineel visitekaartje kun je natuurlijk een tof design geven, maar misschien wil je wel net dat beetje extra doen om eruit te springen. Gebruik dan niet alleen de voor- en achterzijde, maar ook de zijkanten van je kaartje. Met een felle kleur of een gouden randje voor een chique uitstraling valt jouw kaartje zeker op tussen de andere visitekaartjes! origineel-visitekaartje-eindresultaat

#Printhacks

Kan je nu eindelijk dat ene geniale idee van de plank halen? Of ben je geïnspireerd geraakt door onze voorbeelden? Sla aan het hacken, begin te ontwerpen en durf te designen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Stuur je ontwerp in, maar vergeet ook onze # niet. Post een foto van je ontwerp op social media, voeg #Printhacks toe en wie weet verdubbel jij de prijs van je #Printhack. Succes!


  1. #Printhacks

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.