Printhack55 secondary

Laat het hangen en ga ontspannen in je eigen ontspandoek

dinsdag 30 juli 2019

Een spandoek is de meest gangbare manier om de aandacht te trekken in de menigte. Of je nu je neefje aanmoedigt aan de zijlijn van de 10 miles. Of je bedrijf wil promoten bij de lokale voetbalclub. Maar met een spandoek kan je nog zoveel meer. Die hoef je al lang niet meer alleen op te spannen. Laat ‘m juist eens óntspannen. Wij introduceren het ontspandoek: ontspannen in je eigen gepersonaliseerde hangmat! Of ontwerp er een paar voor het festivalseizoen.

Voordat je begint

Een spandoek bedrukken we enkelzijdig. De achterkant blijft wit. Denk daarom van tevoren goed na wat je doel is. Ga je voor de ultieme beleving ín de hangmat? Of moet je doek juist voor elke voorbijganger opvallen?

Wat heb je nodig?

 1. Vraag een offerte aan voor een geringd spandoek PVC ( ringen om de 30 cm aan twee zijdes van 100 cm ) ( afmeting: 100 x 180 cm )
 2. Een super relaxt ontwerp
 3. Zes stukken stevig touw ( 70 cm )
 4. Twee langere stukken van hetzelfde soort touw
 5. Twee grote karabijnhaken
 6. Twee bomen, palen ( afstand tot elkaar: +/- 2,5 m )

Printhack54 featured (2)

Stap voor stap

 1. Vind de perfecte plek om te ontspannen.
 2. Haal door elke ring een stuk touw van 70 cm en knoop deze los van elkaar stevig vast met een franse strop.
 3. Pak de drie lussen vast en haal die door de karabijnhaak.
 4. Haal een langer stuk touw door de karabijnhaak. Knoop die om de boom/paal.

De lengte van het touw is afhankelijk van de dikte van de boomstam of paal. Probeer dus eerst uit hoeveel touw je precies nodig hebt. 5. Herhaal stap 2, 3 en 4 aan de andere kant van het doek. 6. Tijd om testen! Hangt het doek er nog steeds relaxt bij als je er in ligt? Gefeliciteerd. Je ontspandoek hangt er lekker bij.

Bonus tip: Match je doek met het touw. Loops eens binnen bij een botenwinkel. Daar heb je vaak een heleboel keuze uit verschillende kleuren en patronen.

Printhack54 featured-BE

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Wil jij er vandoor gaan met een drukwerktegoed van € 100,-? Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@printdeal.be of zet hem in de comments en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe direct inspiratie op en bekijk hier alle #Printhacks die bedacht zijn bij Printdeal.be.


 1. #Printhacks

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.