info

[infographic] Deadlines en levertijden

zaterdag 8 april 2017

In ons online shop tijdperk hoort wachten op je pakketje er helemaal bij. Als een kind dat niet kan wachten tot het Sinterklaas is, controleren wij dagelijks onze brievenbussen om te kijken of het pakketje misschien niet bij de buren is afgeleverd. Sommigen van ons nemen zelfs een dag vrij om zeker te weten dat we ons pakketje zelf in ontvangst kunnen nemen. Om je een beetje gerust te stellen, en om de levering van je drukwerk aan te laten sluiten op jouw planning, hebben we hier een infographic voor je.

Wanneer moet ik drukwerk bestellen?

Ben ik nog op tijd om mijn spandoek morgen in huis te hebben? Als ik nu flyers bestel, wanneer heb ik het dan? Het zal je verbazen hoe vaak drukwerk te laat besteld wordt. Wanneer jij je drukwerk ontvangt, hangt helemaal af van onze aanleverdeadlines in combinatie met de levertijd van je gekozen product.

infographlevertijden

Werkdagen

Onze levertijden worden altijd gecommuniceerd in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en de feestdagen tellen dus niet mee.

Deadline aanleveren offset drukwerk

De deadline voor het aanleveren van offset drukwerk is 12:00 uur. Wanneer jij je order voor offset drukwerk plaatst, je bestanden aangeleverd hebt en deze goedgekeurd bij je order staan vóór 12:00 uur, gaat werkdag één in.

Deadline aanleveren digitaal drukwerk

De deadline voor het aanleveren van digitaal drukwerk is 15:00 uur. Wanneer jij je order voor digitaal drukwerk plaatst, je bestanden aangeleverd hebt en deze goedgekeurd bij je order staat vóór 15:00 uur, gaat werkdag één in.

PostNL of DHL

De grootte van je product bepaalt welke pakketdienst je drukwerk levert. Onze standaard vervoerder is PostNL. Voor alle producten groter dan 1.75 meter komt DHL bij je langs.

Help! Ik ben niet thuis

Geen paniek, je drukwerk wordt de volgende dag gewoon nog een keer aangeboden. Ben je er dan nog niet? Dan heb je pech. Grapje natuurlijk. Na de tweede bezorgpoging kan je het pakket ophalen bij een afhaallocatie van PostNL. Komt je pakket met DHL? Dan kun je een nieuwe bezorgafspraak met ons maken, of je pakket wordt bij de buren geleverd.

Wat als het misgaat met de levering van mijn drukwerk?

Nat drukwerk, niet geleverd drukwerk of een pakketje dat zoek is? Soms verloopt de levering niet zoals wij (en jij) dat graag zien. Is dit bij jou het geval? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zullen er altijd, alles aan doen om er samen voor te zorgen dat het toch nog goedkomt!

Download

Altijd zeker weten dat je het drukwerk op tijd bestelt? Download de infographic en hang hem boven je bed of bureau! Download nu de infographicJouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.