345-5xgratisfilters-secondary

Bewerk je foto's met deze vijf gratis fotobewerkingsapps

woensdag 10 april 2019

Of je nu ontwerper bent of de hele dag kiekjes schiet vanuit een passie. Een dag zonder een foto maken is een dag niet geleefd. Deel volmaakte foto’s, voeg toffe elementen toe aan je ontwerpen of maak van een foto fantastische drukwerkbestanden met deze vijf fotobewerkingsapps.

VSCO

345-5xgratisfilters-featured-vsco VSCO is wellicht wel de bekendste fotografie-app op Instagram na. Veel Instagrammers krijgen hun feed niet meer vol zonder VSCO. Imponeer je volgers, maak vintage-video en creëer de mooiste afbeeldingen voor je drukwerk. Fotografeer je veel met je telefoon en ben je fan van vintagesferen? Dan is VSCOCam onmisbaar voor jou.

Snapseed

345-5xgratisfilters-featured-snapseed Jij hebt natuurlijk helemaal geen onvolkomenheden. Maar leg je ze toch per ongeluk vast? Snapseed heeft alle tools en filters om ze weg te werken. Je corrigeert foto’s met één tik op de knop. Alle creativiteit die je kan bedenken onder één vingertop. Van snelle gereedschappen voor belichting tot speelse filters. Misschien wel het belangrijkst tegenwoordig: je prachtige creaties deel je supersnel.

Prisma

345-5xgratisfilters-featured-prisma Zet je gewone foto’s om in ware kunstwerken en word een artiest! Prisma zet je foto’s om naar ware kunstwerken. Denk aan Munk en Picasso maar ook aan wereldberoemde ornamentjes en patronen waarmee je je foto versiert. Zet je herinneringen om in moderne kunst!

Phonto

345-5xgratisfilters-featured-phonto Phonto heeft een hele duidelijke functie, namelijk: hele vette teksten in je foto’s zetten. Met een paar simpele stappen voeg je tekst toe aan al je designs en foto’s. Phonto is met meer dan vierhonderd fonts de eindbaas in tekst toe voegen. Doe er je voordeel mee.

Adobe Capture

345-5xgratisfilters-featured-capture Van foto naar vector in een handomdraai. Gebruik je mobiele apparaat om foto’s om te zetten in kleurthema’s, patronen, tekst, materialen, penselen en vormen. Daarna importeer je het werk net zo makkelijk in je professionele fotobewerkingsprogramma’s. Tik alles wat je ziet tot een belangrijk onderdeel van je ontwerp.

Heel veel fotoplezier! Ken je nog coole apps die in dit overzicht niet mogen ontbreken? Laat het weten in de comments!Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.