Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

secondary zeefdruk transferdruk

Printdeal.be plant samen met Trees for All bomen

zondag 24 november 2019

De kerstdagen vieren we dit jaar een beetje groener. Want in samenwerking met Trees for All planten we twee bomen bij iedere bestelling van onze nieuwe eco kerstkaarten!

Trees for All plant wereldwijd bomen en levert op die manier een positieve bijdrage aan het klimaat. Trees for All beschermt bestaande bossen, draagt bij aan de leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden en zet zich in voor een groene, gezonde aarde. En Drukwerkdeal.nl draagt daar graag een steentje aan bij.

Wanneer je tussen 21 oktober en 31 december onze nieuwe eco kerstkaarten bestelt, doneren wij twee bomen. Trees for All plant namens jou een boom in Nederland, en één in een tropisch woud in Oeganda.

Onze droom: een compleet Drukwerkdeal.nl bedrijfsbos in 2020. En daar maken we dit jaar vast een begin mee. Bouw je met ons mee?

Meer infoJouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.