Secondary Dena

  Ontdek hier de winnaar van de maandactie!

  woensdag 17 mei 2017

  Elke maand geven we €100 drukwerktegoed weg voor de foto van het beste drukwerk op sociale media met de #laatzienwiejebent. Dena Huys drukte bij ons een prachtige foto op een dibond plaat. En is bij deze de winnaar van de maand april. Ontdek hieronder het mooie verhaal van Dena!

  dena-huys

  « Ik ben een 27 jarige modefotografe/artiest gevestigd te Antwerpen. Ik heb mijn liefde voor fotografie pas ontdekt op 21 jarige leeftijd en besloot mezelf te verdiepen in de wereld van modefotografie en leerde mezelf de kneepjes van het vak aan. Intussen heb ik reeds een tal van inspirerende personen en jong talent voor de lens gehad, maar ook voor enkele leuke, hippe merken gewerkt (Belmodo met Tiany Kiriloff & Nanja Massy, Janitv.be met Jani Kazaltzis, Tutu Chic, Roland CE, ZEB fashion met Astrid Bryan,…). Kleur, vrouwelijkheid en oog voor detail en sfeer dragen allemaal bij tot mijn stijl en esthetiek.

  Naast mijn opdrachten ben ik ook steeds bezig met mijn eigen fotografieprojecten. Zo ben ik op dit moment bezig met #thegirlswithgutsseries, een project dat ik samen met styliste Farah el Bastani uit de grond heb gestampt. Voor dit project plaats ik jong, vrouwelijk, ambitieus talent uit België in de spotlight en toveren wij hen om in ware modellen. Zo hebben wij onder andere enkele top chicks als Moora Vander Veken, Emma Bale, Laura Tesoro, Bab Buelens, Nora Gharib, Martha Canga Antonio & Raia Maria Laura ,… voor de lens gezet, maar volgen er nog enkele inspirerend vrouwen. »

  dena-huys-instagram

  « Een ander project waar ik aan werk is mijn “Fashion collages”. Binnen dit project organiseer ik fotoshoots om achteraf te beschilderen. Dit doe ik op allerlei formaten en met diverse technieken, kleuren en materialen. Voor dit project bestel ik al mijn prints via printdeal.be ; gemakkelijke bestellingen, betaalbaar, veel formaten beschikbaar, snel geleverd en zeer stipt. Heb ik bepaalde prints sneller nodig, geen probleem & zo goed als meteen in huis!

  Excited creative new things coming up dus! 😉 »

  Maak ook elke maand kans op €100 druktwerktegoed door een foto van je drukwerk te delen! Je kan hier alle voorwaarden van deze actie terugvinden. Laat zien wie je bent!


  1. #Inspiratie
  2. #Stickers

  Kevin Metsu

  Content Marketeer

  Lees meer van Kevin Metsu

  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.