Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

LZWJB okt secondary

Maak kennis met de winnaar van de maandactie!

donderdag 2 november 2017

Elke maand geven we €100 drukwerktegoed weg voor de foto van het beste drukwerk op sociale media met de #laatzienwiejebent. Jessica De Block drukte bij ons prachtige visitekaartjes en is bij deze de winnaar van de maand oktober. Ontdek hieronder het mooie verhaal van Jessica!

LZWJB okt-featured-2 Jessica De Block, Instagram - antwerpavenue

“Antwerp Avenue is een 100% Belgisch tech candy label, met designs die met de hand zijn getekend door (door mij, jeuj!). Antwerp Avenue is een merk van en voor ambitieuze vrouwen die toch hun “I love all pink everything”-fase nog niet uit zijn, en dat ook nooit zullen zijn. Daarom werk ik met kwaliteitsvolle materialen - ambitieuze vrouwen houden van kwaliteit - in felle, vrouwelijke kleuren.”

LZWJB okt-featured- De nieuwe visitekaartjes van Antwerp Avenue

“ Ik bestel al een tijdje al mijn promomateriaal bij Printdeal omdat Printdeal me nog geen enkele keer heeft teleurgesteld. Printdeal levert snel, kwaliteit (in tegenstelling tot soms schuin geknipte visitekaartjes en dergelijke zaken bij concurrenten) en heeft een prachtige service. Deze zomer moest ik héél snel alles klaarstomen voor een beurs in Londen en mijn Printdeal flyers, kaartjes, brochures en foamboard waren echt een grote eyecatcher daar. Dat heeft het verschil gemaakt! “

Maak ook elke maand kans op €100 druktwerktegoed door een foto van je drukwerk te delen! Je kan hier alle voorwaarden van deze actie terugvinden. Laat zien wie je bent!


  1. #Inspiratie
  2. #Visitekaartjes

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.