Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Krijtstickers-secondary

9 toffe ideeën voor custom krijtstickers op kantoor

woensdag 16 januari 2019

Krijten klinkt als kindervertier. Maar, stiekem is het de allerleukste manier om handige invulling te geven aan je dagelijkse kantoorbestaan. Denk maar eens aan de mogelijkheden die er ontstaan als je onbeperkt alle kantoormuren mag volkliederen. Dat is toch fantastisch? In dit blog geef ik je negen geniale toepassingen van krijtbordstickers.

Krijtstickers voor je vergadering

Krijten is dus niet alleen voor kids. Het is de leukste manier om je vergaderingen in goede banen te leiden. Vergeet het ouderwetse en iet wat saaie whiteboard. Meet hem af, knal er een krijtsticker op en maak kunst van je krabbels.

Krijtstickers-vergadering

Je eigen krijtbord maken

Wil jij dat wollige whiteboard helemaal niet aan je muur, maar heb je toch iets nodig om op te schrijven? Ga dan voor je eigen krijtbord maken. Laat plaatmateriaal drukken in de vorm die jij aan de muur wil, bestel een krijtbordsticker, knip hem in de juiste vorm en voila! Daar is je custom krijtbord.

Krijtstickers-bord

Muurstickers om op te krijten

Moet een krijtbordsticker ook per se op een bord? Nee, natuurlijk niet! Maak van een loze witte wand een ideeënmuur, inspiratiewand of gewoon een lekkere kliedermuur.

Krijtstickers-kliederen

Wat staat er op het menu?

Het menu van je bedrijfskantine, restaurant of bar verandert nog al eens. In dat geval verslaat niets het gemak van een krijtbordstickermenu. Het is even wissen, opnieuw stiften en klaar is Kees!

Krijtstickers-menu

Wie werkt er vandaag?

Heb jij op kantoor zo’n dienstrooster dat bestaat uit tape op een whiteboard? Uit een verfrommeld papiertje aan de wand? Of uit losse afspraken in WhatsApp? Maak daar een eind aan met een krijtbordsticker. Laat een krijtbordsticker bedrukken in kalendervorm, plak hem aan de muur en je superflexibele rooster is geboren.

Krijtstickers-planning

Te doen lijst

Een grote to do-list nodig die iedereen ziet? Waarop je gemakkelijk taken afvinkt en data aanpast? Creëer hem aan je muur met een krijtbordsticker. Begin helemaal blanco of download een to do-list-template van Pinterest, laat een krijtbordsticker bedrukken en vink je taken een voor een af.

Krijtstickers-todo (1)

Hersenstorm je campagne op krijtstickers

In een creatief team is brainstormen dagelijkse kost. Een creatieve ruimte helpt je ideeënmachine vaak lekker op gang. Zeg dus gedag tegen je oninspirerende whiteboard, richt een brainstormruimte in en ga aan de slag met krijtstickers.

Krijtstickers-brainstorm (1)

Uitgetekend op je muren

Krijtstickers zijn niet alleen geschikt voor kantoren. Wat dacht je van de kids? Krijten blijft een kinderhobby. Heb jij veel kleintjes over de vloer? In je winkel, je kinderdagverblijf of je praktijk? Laat ze lekker kliederen. Op je muren wel te verstaan. Gebruik je krijtsticker als muursticker, richt een hoekje in voor de kids en maak ze gelukkig met jouw muur.

Krijtstickers-kinderen

Verfraai je kantooruitrusting

Heb jij op je werk wel eens onenigheid over de nietmachine? Worden alle bureaustoelen verwisseld? Wordt jouw lunch uit de koelkast gekaapt? Of is jouw rekenmachine telkens pleite? Label hem met jouw naam. Doe het met een krijtsticker!

Krijtstickers-stoel

Let op: plak jij je krijtsticker rechtstreeks op je muur? Zorg dan voor een gladde en stofvrije muur. Krijtbordstickers zijn officieel geen muurstickers.

#Laat zien wie je bent

Ben jij al lang en uitgebreid aan het krijten geslagen? Op kantoor? In je winkel? Of gewoon thuis? Deel dan je creatieve ontwerp met de wereld! Hoe? Maak een foto van je krijtbordsticker en post hem op onze social media!


  1. #Stickers

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.