• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
#Printhack: Tafelstickers

#Printhack: Tafelstickers

Lina Janssenplaatste dit bericht inDesignMonday, July 30, 2018

Het is maandagochtend, je hebt een zwaar weekend achter de rug en je collega’s blijven maar discussiëren over dat ene onzinnige detail. Ondertussen zit jij te staren naar de tafel voor je, wanhopig op zoek naar enige vorm van inspiratie. Niks geestdodender dan die witte tafel. De oplossing? Simpel: besticker die tafel!

Gebruik de tafel als inspiratiebron

In plaats van te staren naar een hagelwitte tafel, is het veel inspirerender om aan een tafel te zitten die bestickerd is met een schaakbord of landkaart. Doe een zetje tijdens een pauzemomentje of dagdroom over je volgende vakantiebestemming. Beplak de tafel met een rustgevende afbeelding van de natuur en word weer helemaal zen tijdens verhitte discussies. Wil je de productiviteit van je medewerkers bevorderen tijdens meetings? Beplak de tafel dan met inspirerende quotes. Laat bijvoorbeeld werknemers zelf een quote insturen die hen inspireert.

Printhack34 schaakbord-kantine

Plak stickers en presenteer jezelf

Behalve een prima middel om inspiratie op te doen, zijn tafelstickers ook een fantastisch promotiemiddel. Plak vinyl stickers op de tafel in de vergaderruimte waar je ook klanten ontvangt. Een makkelijkere manier om jezelf te presenteren is er niet.

Een gloednieuwe tafel in een handomdraai

Zijn je tafels aan vervanging toe, maar laat je budget het niet toe een nieuwe tafel aan te schaffen? Met vinyl stickers heb je in een handomdraai een gloednieuwe tafel!

Wat heb je nodig?

Niet veel! Alles wat je nodig hebt zijn een ontwerp en vinyl stickers. Afhankelijk van je ontwerp heb je eventueel items zoals schaakstukken nodig.

Printhack34 featured-nodig

Laat zien wie jij bent

Heb jij een fantastische tafelsticker ontworpen die je met ons wil delen? Doen!


  1. #Printhacks
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen
Klantenservice
0800-82299
Bereikbaar tot 17:30 uur
Bekijk openingstijden