Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Printhack35 secondary

#Printhack: laat zien wie je bent met laptopstickers

donderdag 2 augustus 2018

Je hebt een toffe baan, je werkt met passie en barst van de inspiratie. Maar, dat is aan je laptop niet te zien. Dat is hetzelfde grauwe gevaarte als die van je collega’s. Waarom kruip je elke dag weer achter je saaie grijze apparaat? Maak je klanten én collega’s jaloers op jouw laptopsleeve met deze #Printhack! Printhack35 Bedrijfslogo 2

Wat heb je nodig?

Om te beginnen natuurlijk een laptop. Daarnaast heb je een autosticker nodig, die je in elk gewenst formaat kunt bestellen. Deze is ook in transparante versie te krijgen. Als laatste is het handig om een rakel te hebben, waarmee je de sticker gemakkelijk bubbelvrij aanbrengt.

Printhack35 nodig

Kleine tip: zorg dat je MacBook of laptop schoon en stofvrij is voordat je de sticker aanbrengt.

Onderscheid jezelf

Laat zien wie je bent met je eigen ontworpen laptopstickers. Niemand zal meer met dezelfde laptop als jou rondlopen. Is een simpele grafische print echt jouw ding? Zegt een avontuurlijke jungleprint meer iets over jou? Of ga je voor een minimalistisch ontwerp met transparante stickers? Wat je stijl ook is, we drukken het.

Printhack35 Lifeaquatic

Tip: gebruik geen wit in je ontwerp als je voor transparante stickers kiest. Witte delen worden transparant in het eindresultaat.

De sticker spreekt voor zich

Met een laptop sticker kun je behalve jezelf, ook heel goed je bedrijf laten zien. Zoals je misschien al wel weet is onbewuste beïnvloeding – reclame waar we ons niet bewust van zijn – het meest effectief. Als jij in een druk koffietentje zit te werken met je laptop waar je logo op prijkt, zien veel mensen dit onbewust. Naast dat het een makkelijke vorm van promotie is, geeft zo’n sticker je laptop ook nog eens een representatieve uitstraling.

Printhack35 Bedrijfslogo

Laat zien wie je bent

Heb jij je eigen laptopsticker ontworpen? Laat het ons zien en deel het met ons op sociale media!


  1. #Printhacks
  2. #Stickers

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.