Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Printhack30 secondary

#Printhack: geef je winkel een facelift

maandag 20 mei 2019

Het oog wil ook wat. Als winkelier werk je daarom hard aan een aankleding die in het oog springt. Maar de juiste plek en boodschap creëren voor in je winkel, is niet altijd even makkelijk. Want wat is de juiste plek? Hoe zorg je met drukwerk in je winkel voor activiteit op social media? En hoe zorg je ervoor dat je het drukwerk vaker inzet? Lees het in de nieuwe #Printhack.

Removable raamstickerfotofilters

Fotofilters zijn niet meer van onze selfies weg te denken. Voeg je merk daar nu aan toe! Removable raamstickers hang je op waar jij maar wil. Je zit namelijk niet aan één plek vast. Laat raamstickers bedrukken, plak ze in je paskamer of op de spiegels in je winkel, en maak de gekste selfies mogelijk. Printhack30 featured-2 Kleine tip: voeg je eigen logo en hashtag toe aan de fotofilter. Zo promoot jij je winkel op elke selfie die in je paskamer genomen wordt!

Wat heb je nodig?

Clear removable raamstickers zijn stickers die perfect plakken op al je ramen. Om te beginnen heb je dus een glazen deur, wand of spiegel of nodig. Genoeg om uit te kiezen lijkt me. Printhack30 featured-nodig Ontwerp vervolgens de tofste filter die er is, of pak de meest gebruikte van social media. Voeg je logo toe en zie je merk binnen de kortste keren stralen op Instagram, Facebook en Snapchat!

Wil jij de ontwerpfase overslaan en direct aan de slag met removable raamstickerfotofilters? Download hier gratis templates, pas de basics aan en bestel ze direct.

Signing met static foil

Wil jij een boodschap die blijft plakken op meer dan alleen je ruiten? Ga dan voor static foil! Static foil is fantastisch voor al je tijdelijke acties en uitingen die veranderen. Flyers van static foil blijven drie tot zes maanden hangen en je hangt hem supermakkelijk weer ergens anders op. Het materiaal laat namelijk geen lijmresten of plakranden achter. Printhack30 featured Kleine tip: hang je static foil flyer niet elke dag op een andere plek. Als je hem te vaak verplaatst verliest het materiaal zijn statische lading.

#Laatzienwiejebent

Heb jij al creatieve fotofilters ontworpen met removable raamstickers? Hangt jouw winkel al vol actiematige static foil flyers? Deel het met ons en inspireer anderen! Post een foto van het drukwerk in je winkel, voorzie je foto van #laatzienwiejebent en wellicht win jij € 100,- drukwerktegoed!Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.