Printhack41 secondary

#Printhack: de allerleukste sneeuwman van papier voor in je boom

donderdag 22 november 2018

Kerst staat bijna voor de deur. De voorbereidingen beginnen en wij helpen je een handje. Denk dit jaar niet langer na over originele kerstfrummels! Volg deze #Printhack en behang je hele kantoor, winkel of woning met deze fantastische (en stiekem ook wel schattige) sneeuwman.

1. Het idee

Een papieren sneeuwman. Perfect voor in je kerstboom, op je bureau of zelfs voor aan je achteruitkijkspiegel. Het enige dat je hoeft te doen is de gratis download in deze #Printhack op je pc of mac te zetten. Dan nog wat knip- plak- en vouwwerk en klaar is kees.

Tip: Print je de PDF uit en gebruik je onze toffe print? Houd er rekening mee dat je papier niet te dun is! Kies dus voor een stevig stuk papier.

Printhack41 featured

2. Wat heb je nodig?

 1. 170 grams houtvrij offset
 2. A4-papier
 3. Een schaar
 4. Iets puntigs
 5. Lijm
 6. Een meetlat
 7. En de gratis download bij deze #Printhack

Printhack41 featured

3. Wat moet je doen?

Een sneeuwman van fijn papier is fijner bouwen dan een echte. Geen koude natte handen, maar goed warm aan de keukentafel of aan je bureau. Volg de volgende stappen en bouw eenvoudig je eigen sneeuwman.

 • Stap 1: Download de print. Je kan het bestand ook openen in illustrator/indesign/photoshop en de sneeuwman voorzien van je eigen print.
 • Stap 2: Laat je sneeuwman drukken op 170 grams A4-papier.
 • Stap 3: Knip hem uit, vouw hem op alle vouwlijntjes en lijm hem in elkaar.

En daar is hem! De allertofste sneeuwman van papier voor in je kerstboom.

Laat zien wie je bent

Heb jij je eigen papieren sneeuwman in elkaar zitten, in de boom hangen of op bureau staan? Deel hem met ons op sociale media!


 1. #Printhacks

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.