Usbynight secondary1

Kijk mee achter de schermen van Us By Night!

woensdag 21 november 2018

Vandaag om 16u is het zover. Dan openen de deuren van de derde editie van Us By Night. En ook dit jaar heeft het designfestival heel wat in petto voor de bezoeker. Wij mochten alvast een exlusieve blik achter de schermen werpen. En dat delen we uiteraard graag! Kom met onze sneak peek alvast in de sfeer voor drie dagen vol creativiteit! We houden het uiteraard wel nog een beetje mysterieus ;-)

Us 6

Tip: loop niet gehaast de inkomhal door, want daar vind je het eerste stukje sterk design, van de hand van Toykyo.

Us 2

Ook print is vertegenwoordigd. Ga op zoek naar de gigantische posterwalls van I Love Dust.

Us 1v2 Onder het motto 'the bigger, the better' werd ook dit jaar ruimte voorzien om je creativiteit ten volle uit te leven. Benieuwd hoe de organisatie dit volgend jaar zal overtreffen!

Us 4 Het programma checken is een must want aan goede sprekers ook dit jaar geen gebrek. Hoe zalig ziet de living room er uit?

Us 3 Zelfs de food trucks zien er fancy uit. Het water loopt ons al in de mond ;-)

fun Tot slot: Us By Night zou Us By Night niet zijn als de fun-factor zou ontbreken. Verwacht je dus aan ping-pongtafels, gameconsoles en nog een leuke verrassing om je uit te leven. Meer verklappen we niet!

Us 5

Ben jij er ook bij? Breng dan zeker even een bezoekje aan onze Printdeal-stand, links van de Adobe-stage, om een creatief stukje Re-Board te bewonderen. P.S. We hebben een leuke win-actie voorzien!


  1. #Inspiratie

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.