453-laptop-secondary

‘It’s not a bug, it’s a feature!’ en 8 andere gratis designtemplates voor laptopstickers

maandag 9 november 2020

__Wat de hamer al duizenden jaren voor de timmerman is, is de laptop voor de moderne mens: een compleet onmisbaar gereedschap. Je timmert er misschien geen meubilair, huizen of carnavalswagens mee in elkaar, maar je verdient er wel je dagelijks brood mee. Maar voor iets dat zo’n persoonlijk gereedschap is, ziet zo’n ding er meestal een beetje saai uit: een flinke lap grijs plastic (of aluminium als je geluk hebt). Laten we daar wat verandering in brengen met deze gratis InDesign-templates voor laptopstickers!

Doe jij je werk op locatie bij een klant? Of plof je het liefst neer in je favoriete koffiebarretje op de hoek? Zit je met je laptop op schoot in de klas of probeer je tussen de colleges door nog wat werk in te halen? Waar jij pc ook openklapt, laat zien wie je bent met deze gratis templates voor laptopstickers!

1. Extra vitamientjes

453-inspiratiebeelden-juice Iedere computergebruiker weet dat een appel per dag uiterst goed voor je is. Gebruik jij je appel liever in sapvorm? Dat geen probleem met deze laptopsticker!

Download gratis InDesign-template

2. Extra volgers op Instagram met je laptopsticker!

453-inspiratiebeelden-illustrator Ben je illustrator, tekenaar of verdien je op een andere manier grafisch je brood? Verander je laptop in een etalage om meer volgers op Instagram te trekken!

Download gratis InDesign-template

3. Kijken doe je met je ogen

453-inspiratiebeelden-donttouch Voor een beetje laptop moet je flink wat zuurverdiende centen opzij leggen. En dan is het natuurlijk helemaal prima dat voorbijgangers in het wild jouw machine bewonderen. Zolang ze ervan afblijven. Maak je omgeving dat duidelijk met deze subtiele waarschuwing.

Download gratis template

4. Gezocht: klussen!

453-inspiratiebeelden-designer Als er iets is wat alle freelancers verbindt, is het wel de jacht naar de volgende klus. Ben jij een freelancende designer die niet kan wachten om zijn volgende klant te ontmoeten? Plak deze sticker op je laptop en wie weet schuift je volgende opdrachtgever wel bij je aan.

Download gratis InDesign-template

5. If [developer = true] Then Print “Laptopsticker!”

453-inspiratiebeelden-bug Wanneer de door jouw gebouwde app plotseling onverwacht gedrag begint te vertonen, kun je natuurlijk met de billen bloot gaan. Sorry, mea culpa, was niet de bedoeling. Maar als dat onverwachte gedrag lang zo vervelend nog niet is… tja, dan was het vast je bedoeling, toch?

Download gratis InDesign-template

6. Bijna Kerst...

Elk jaar is het featured laptop-stickers-templates christmas-loading weer aftellen: nog zoveel kaarsjes uitblazen tot Kerst. Als een webpagina die langzaam laadt, kruipt die gezellige tijd steeds dichterbij. Deze laptopsticker laat zien dat jij er helemaal klaar voor bent!

Download gratis InDesign-template

7. Pow!

featured laptop-stickers-templates pow Laat je innerlijke Batman zien met deze comic-kreet: Pow! Aan de slag! Ook op dagen dat je het vuur even niet in je typvingers hebt, kikkert deze energieke sticker je op! Nog een uitroepteken! En nog een!

Download gratis InDesign-template

8. Lekker thuiswerken

featured laptop-stickers-templates work-from-home Voor sommige mensen veranderde er niet zo veel het afgelopen jaar. Maar veruit de meeste mensen kwamen juist in een compleet nieuwe situatie terecht: de standaard is nu vanuit huis werken. Daar zitten voor- en nadelen aan. Eén belangrijk voordeel is er in ieder geval: je kan zo’n kekke sticker op je computer plakken.

Download gratis InDesign-template

9. Positive vibes only

featured laptop-stickers-templates no-bad-vibes Ook al is het een donkergrijze maandagochtend waarop je niet uit je bed kan komen. Ook al heb je net de meest intense videocall ooit gehad. Ook al lijkt die lijst met deadlines eindeloos: je hebt altijd deze sticker met positive vibes nog! En bedenk: die computer kan ook uit als het je even te veel wordt.

Download gratis InDesign-template

Laten zien wie je bent terwijl jij tekeer gaat op je toetsenbord is nog nooit zo makkelijk geweest. Download één van de gratis templates, laat ze drukken en verander je saaie laptop in een openklappende eyecatcher!


  1. #Stickers
  2. #Stickersontwerpen

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.