325-Toilet-secondary

Beter gidsen met creatieve kantoorbewegwijzering

woensdag 3 april 2019

Toiletbordjes, wegbewijzering en huisnummers; je ziet ze overal. Niet omdat ze huizen en straten zo mooi versieren, maar omdat vindbaarheid enorm belangrijk is voor iedere ondernemer. Digitaal, maar zeker ook voor je fysieke pand of kantoorruimte. Wijs je klanten de juiste weg én toon al je creativiteit met gepersonaliseerde bewegwijzering.

Functioneel hoeft niet saai te zijn

Wijs al je klanten en bezoekers de weg door je pand met contour gesneden plaatmateriaal. Geef de borden je eigen vorm, kleur en opdruk. Zo wordt je pand letterlijk een gepersonaliseerd visitekaartje van je eigen branding, en kleed je de boel zo levendig aan als jij dat wil. 325-Toilet-featured Superduidelijke, duurzame en creatieve wegbewijzering maak je met signing. Re-board bijvoorbeeld is een fantastisch materiaal om je klanten op gepersonaliseerde wijze de weg te wijzen. Het is licht van gewicht, dus het vraagt niet te veel van je verlaagd plafond. Met een simpel visdraadje heb je binnen een mum van tijd tiptop wegbewijzering hangen. Zo geven wij bij Printdeal.be met Re-Board aan welk team, waar zit. Blog1

Het kleinste kamertje van het kantoor

Wat als de weg naar de receptie prima te vinden is, en het is duidelijk wie waar zit, maar het toilet is onvindbaar. Niet te doen als de nood hoog is. Maak je toilet opvallender dan ooit. Laat voordelig toiletbordjes bedrukken en vrolijk hem wat op. Niemand gaat tenslotte voor zijn plezier naar het toilet. 325-Toilet-featured-4 Er zijn tal van mogelijkheden om je toiletdeuren te pimpen. Kies voor het klassieke bordje, ga aan de slag met belettering of leef je helemaal uit met stickers. 325-Toilet-featured-7

CoolstekantoorvanBE

Je hoeft dus niet per se voor Zaventem te werken om fantastische bewegwijzering te maken. Heb jij dit al lang zelf uitgevonden? Deel het met de wereld! Post een foto van je bedrukte bewegwijzering of geïmproviseerde toiletbordjes met #coolstekantoorvanBE. We zijn benieuwd!

Wil jij aan de slag? Maar ontbreekt het nog aan de juiste ideeën? Download ons gratis inspiratieboek.

06-Lookbook-featuredJouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.